fbpx

5 RAZLOGA zašto je MALINA jezivo zdrava

Pomorandža čistač vašeg organizma
17 Aprila, 2020
Prikazi sve
appetizer apples berries berry

Photo by Pixabay on Pexels.com

MALINA ukusno voće koja prestavlja poslaticu raznim ljudima širom sveta

Obožavaju je svi. Posebno je odomaćena na područiju Srbije,u kojoj se izvoz MALINE meri u milijardama i predstavlja ne samo poslasticu već i ozbiljan biznis.

Ovaj ukusan plod bogat raznim vitaminima i mineralima,odlikuje slatko-kiselkasti ukus i prepoznatljiv miris koji kada probate budi sećanja Bakinog slatka od MALINA koji smo kao mali voleli da jedemo krišom.

MALINA-je ušla u tradiciju našeg naroda izuzetno je zdrava a mi ćemo vam izdvojiti 5 najznačajnijih karakteristika kojih malina poseduje:

1. LEČI BOLESTI ŽELUDCA i CREVA-Izuzetno je uspešna u suzbijanju mučnina,dijareje i otežanog varenja,da bi sprečili otežano varenje i preporučujemo vam jedan sok od MALINE posle obroka koji će vam izuzetno olakšati ovaj proces.
SHOP-U

2. BOGATA ANTIOKSIDANSIMA- kod maline to je antocijanin (on daje malini crvenu boju), resveratrol (uspešno usporava starenje), pterostilben (važan je za moždane funkcije) elagitanin, koji se gotovo isključivo nalazi u malinama, a istraživanja koja su sprovedena pokazuju da izuzetno smanjuje rizik od nastajanja raka.MALINA BUKVALNO PREDSTAVLJA PANCIR ZA VAŠ ORGANIZAM.

3. ČISTI KRVNE SUDOVE- Osim što je niskokalorična (1 čaša soka od maline ima otprilike 52 kalorije), malina obiluje vlaknima -. Naime, vlakna su nužna za pravilnu funkciju "pročišćavanje" krvnih sudova,što izuzetno znači za vaš krvni sistem tj. za rad vašeg srca.

4.ZDRAVA KOŽA I KOSA-Za lepšu kožu i kosu trebalo bi da se uzima barem jedna čaša soka od malina dnevno. Ekstrakti maline često se koriste u kozmetici za hidrataciju. Od semenki maline dobija se ulje bogato esencijalnim masnim kiselinama koje su sastavom "srodne" prirodnoj masnoći ljudske kože. Ulje maline koristi se i kao prirodno sredstvo za zaštitu od sunca.

5.ENERGETSKA VREDNOST-malina ima veliku energetsku vrednost i preporučuje se njena konzumacija kada ste umorni kako bi vam dala snage za dalji rad i koncentraciju u nekom poslu koji treba da obavite.

Probajte i vi sok od 100% MALINA koja je uzgajana na našim plantažama.Kvalitetni plod koji je ubran i po najvišim standardima prerađen u Sok .

PROIZVOD DOSTUPAN U BAG IN BOX OD 3L.

ELIXIR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *