fbpx

O nama

 

SAMO i SAMO PRIRODNO!!!


ELIXIR

Prirodni sok je sok koji se dobija ceđenjem voća i povrća i ni jedne druge namirnice.

Eliksir je firma koja sa ponosom može reći da se bavi isključivo ceđenjem i pakovanjem sokova od 100% voća i da u naše sokove nikako ne dodajemo bilo kakve aditive pojačivače ukusa ili brojne druge konzervanse, jer nama je glavni cilj kao firmi da iscedimo voće i povrće sa naših plantaža i naših krajeva i njih pretvorimo u najfiniji sok koji vam možemo ponuditi.

 


Nudimo vam PRIRODU u AMBALAŽI .Mi ne pravimo sokove vec cedimo voće , za potrebe naše porodice i prijatelja.Mali porodični biznis koji smo započeli da bi nešto promenili u našim životima sa željom da pomognemo onima kojima su ovi proizvodi preko potrebni ali i svima drugima koji beže od prirode da prikažemo šta zaista priroda nudi.


Želimo vam prikazati koliko vam je neophodna prava i kvalitetna hrana i pokazati vam da vaše telo "žudi" za mineralima i vitaminima koji se nalaze u voću i povrću. Želimo vam dokazati da kada želite napraviti pauzu na trenutak i vratiti energiju organizmu umesto otrvnih i štetnih ENERGETSKIH PIĆA u sebe unesete na primer 100% sok od jabuke koji za razliku od energetskih pica koji daju kratkoročnu energiju organizmu,sok od jabuke će pre svega uneti u vas mnogobrojne pozitivne materije koje će poboljšati rad vaših: creva,jetre,srca i brojnih drugih organa.


Oživite vaš organizam sa ELIXIROM .Hranite se zdravo i zdravije će te se osećati. Naručlite i sami se oduševite u kvalitet ,i prelep ukus naših100% prirodnih sokova celokupnu ponudu proizvoda mozete videti na STRANICI PRODAVNICA ILI UKOLIKO KLIKNETE NA OVAJ TEKST.Verujemo da ćete se oduševiti kada budete probali naše proizvode i nadam se da ukus i miris naših projzvoda će vas podsetiti na nešto zdravo i prirodno što niste od davno probali, i da aroma naših sokova koja lagano kruži i dodiruje svojim specijalnim notama vaša čula će na vas ostaviti trajni pečat koji vas uvek rado obraduje.