fbpx

Svi proizvodi

 
 
Proizvodi visokog kvaliteta i neverovatnog ukusa
 
 
 

100% pravi sok od jabuke bez dodatih stabilizatora, aditiva i konzervansa. Ima brojne pogodnosti zbog svoje niske energetske vrednosti pogodna je i za dijetalnu ishranu. Bogata je: vitaminima, mineralima i mnogim drugim korisnim materijama.SOK OD JABUKE dostupan je u flaši od 0.75l i Bag in box od 5l Jabuka bag in box 5l je proizvod za praktičnu upotrebu (kesa u kutiji ) jeste ambalaža od 5l punjena 100% sokom od jabuke.Ovaj proizvod možete držati na bilo kojoj ravnoj podlozi. Bag in box može poslužiti i kao dobar poklon dragim prijateljima , koje želite da iznenadite čarima prirode . Vakumska slavinica omogućava trajanje ovog proizvoda posle otvaranja i do čak 40 dana a ne otvoren projzvod na tamnom i hladnom mestu može potrajati i nekoliko godina

 

jabuka cvekla & šargarepa jeste mix koji će vas oduševiti bogat je vitaminima i materijama koje su veoma uspešne u snižavanju krvnog pritiska takođe ovaj napitak se preporučuje i malokrvnim osobama.Upotreba ovog napitka će smanjiti šancu od nastajanja različitih vrsta karcinoma.Dostupan u flaši od 0.75l i bag in box 5l .Flaša ili bag in box bilo šta da odaberete nećete se pokajati.

 

Jabuka & šargarepa ovo je mix koji će vam vratiti osmeh na lice bez dodatnih stabilizatora i pojačivača ukusa samo 100% prirodni sok.Sok je bogat raznim vitaminima koji će ojačati vaš imuni sistem,sama šargarepa je bogata vitaminima koji će vam pomoći u boljem varenju hrane,snižavanju visokog krvnog pritiska kao i problema sa dijarejom.Dostupan je u flaši od 0.75l i bag in box 5l .Probaj te oduseviće te se.

 

Jabuka & narandža očaraće vas prelepim ukusom jeste i sok koji najesće i sami pravimo ovo je mix bez dodatih stabilizatora i pojačivača ukusa samo 100% prirodan sok.Sok je bogat raznim vitaminima koji će ojačati vaš imuni sistem.Dostupan je u flaši od 0.75l .Narandza voće sa najvećim prisustvom antioksidanasa u sebi.

 

Malina koja je ubrana na našim vlastitim plantažama.Uz provereni kvalitet maline pravimo najkvalitetniji sok.Očaraće vas prelepim ukusom. Sok je bogat raznim vitaminima .Dostupan je u flaši od 0.75 i bag in box 3l je proizvod za praktičnu upotrebu (kesa u kutiji ) jeste ambalaža od 3l punjena 100% sokom od maline.Ovaj proizvod možete držati na bilo kojoj ravnoj podlozi

 

Divlja jabuka sok koji je na daleko poznat po svojim lekovitim svojstvima,najčešće ga koriste srčani bolesnici jer normalizuje krvni pritisak.Ali i pored toga pomaže u sprečavanju nastajanja bilo kojih bolesti. Očaraće vas prelepim ukusom Sok je bogat raznim vitaminima .Dostupan je u bag in box 3l.