fbpx

Pomorandža čistač vašeg organizma

sargarepa sok
Šargarepa definicija zdravlja
6 Aprila, 2020
appetizer apples berries berry
5 RAZLOGA zašto je MALINA jezivo zdrava
17 Decembra, 2020
Prikazi sve

Prirodni lek za organizam

Ukoliko imate problem sa želudcem(otežanim varenjem,problem sa želudačnom kiselinom),visoki pritisak,ili ukoliko želite samo da očistite vaš organizam od masnih naslaga koje se talože u organizmu godinama,IMAMO PREPORUKU ZA VAS sok jabuke & pomorandze koji mi imamo u našoj ponudi na SHOP-U.🍊🍊🍊🍊.

Prirodni sok od pomorandže i jabuke bez ikakvog dodavanja šećera i vode,samo kod nas Elixir vam nudi izuzetno ukusan sok od pomorandze po pristupačnoj ceni.

Pomorandža ima veliko dejstvo za organizam jer je ona voće sa najvećim brojem antioksidanasa u sebi.Pomorandža sadrži C, B, provitamin A, kao i vitamin E,i mineral kalcijum koji se lako apsorbuje, ali i magnezijum, kalijum i fosfor.U antičkim vremenima se smatrala hranom bogova, a trpeze na bliskom istoku se ne mogu zamisliti bez ove lekovite biljke.

Od davnina se zna da je ovaj sok savršen čistač organizma.Bogat je šećerom, koji u organizmu obezbeđuju energiju, vitamin C pomaže u sagorevanju masnih naslaga,pomorandža pojačava odbrambeni sistem organizma, ubrzava zarastanje rana i pomaže uništavannju slobodnih radikala.Redovno konzumiranje pomorandže ojačava naše zube i kožu.👍👍👍

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *